Vacature
Online Communicatieadviseur 24-32u per week 

Ben jij die creatieve, enthousiaste online communicatieadviseur met hart voor communicatie, participatie, social media én de maatschappij? Heb je inmiddels enkele jaren werkervaring opgedaan? Dan maken we graag kennis met jou!

Direct contact?

Wie zijn wij?

Buzzzle is hét social media bureau voor de publieke sector. Waar wij iedere dag vol energie ons bed voor uitkomen: overheid en samenleving dichter bij elkaar brengen door strategische inzet van communicatie en participatie, waarbij ons hart vooral sneller gaat kloppen van social media. Onze opdrachtgevers zijn vooral gemeenten, waterschappen, Rijksorganisaties en andere (semi-)publieke organisaties.

Wie ben jij?

Jij bent vaker online dan offline, hebt Facebook al lang en breed uitgespeeld en gaat net als wij iedere dag voor minimaal een 9,5. Je werkt nauwkeurig, bent taalkundig sterk en komt met creatieve ideeën voor onze klanten. Je hebt een HBO-opleiding in de richting van communicatie/marketing afgerond en al enkele jaren werkervaring opgedaan. Van social media strategie en contentstrategie gaat jouw hart sneller kloppen en voor het geven van een training of workshop draai jij je hand niet om.

Verder neem je jezelf en het leven niet altijd even serieus, kan je net als wij lachen om de flauwste humor en ben je het met ons eens dat werken vooral ook leuk moet zijn.

Wat ga jij doen?

Jij gaat aan de slag voor onze uiteenlopende klanten. Dat kan een gemeente zijn, maar ook een Rijksorganisatie, bibliotheek of woningcorporatie. Wat ze gemeenschappelijk hebben, is dat ze niet als doel hebben om winst te maken. Ze zijn er voor ons allemaal, en dat maakt het werk voor onze klanten fundamenteel anders dan voor een commerciële organisatie.

Dit doe jij zoal op een dag:

  • Je gaat in gesprek met de klant om samen tot de beste (online) communicatie- of participatieaanpak te komen.
  • Je coördineert samen met een collega strategietrajecten, zoals social media strategie of contentstrategie.
  • Je maakt data-analyses van de inzet op social media en kunt op basis hiervan advies uitbrengen aan de klant.
  • Je geeft zelfstandig of samen met collega’s workshops, trainingen of inspiratiesessies.

Je bepaalt het tempo van jouw ontwikkeling en waar jij je eventueel op wilt specialiseren. Wij helpen je daarbij!

Wat bieden we jou?

Een dynamische, afwisselende en leuke baan voor 24 tot 32 uur per week, in overleg is meer uren mogelijk. In eerste instantie voor 12 maanden, maar met de intentie om langer met elkaar door te gaan. Je krijgt bij ons volop de kans om jezelf te ontwikkelen.

Zei je geld? Dat krijg je zeker, afhankelijk van opleiding en ervaring is dat minimaal 2.600 euro bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

Ben je dol op je werk, maar hou je net als wij ook van vakantie? Dat komt goed uit, want bij ons krijg je 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek.
Je werkt voor minimaal 50% op ons gloednieuwe, superhippe en moderne kantoor in Sliedrecht, verder mag je thuiswerken als je dat prettig vindt. Je ontvangt een maandelijkse Bring Your Own Device-vergoeding voor gebruik van telefoon en laptop. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van trainingen, cursussen of anderszins.

Ook houden we van een borrel op z’n tijd, en hebben we ieder jaar ons inmiddels befaamde Buzzzle-etentje (met partners!).

Solliciteren?

We zitten vanaf nu klaar bij de mailbox om jouw motivatie en cv met enthousiasme te ontvangen. Je kunt tot en met maandag 31 juli reageren. De gesprekken vinden plaats na 14 augustus.

Heb je eerst nog vragen? Stel ze dan per mail, of bel ons op 06-20434570 (Rico) of 06-51777506 (Kristel).

Tot snel!