Inspiratiesessie

Facebook & Instagram voor overheids-organisaties

Facebook? Daar rent iedereen toch weg? Of toch niet?! Wees gerust (of niet): Facebook is niet dood, Facebook verandert. Tijdlijn, stories, communities: de ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op. Als overheidsorganisatie is het zaak dat je hierop inspeelt, anders loop je kans om aan effectiviteit in te leveren. En Instagram, daar zit toch iedereen op tegenwoordig? Ook dat ligt wat genuanceerder.

Direct contact?

Vul het formulier hieronder in of neem contact op via info@buzzzle.nl

Waarschijnlijk ben je als gemeente, provincie, waterschap of Rijksorganisatie al heel wat jaren actief op Facebook en inmiddels ook Instagram, maar op de een of andere manier heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Dat kan zeker! Om je daarbij te helpen, ontwikkelde Buzzzle een speciale inspiratiesessie, waarmee we je overspoelen met trends, tips en goede voorbeelden.

Wat leer ik?
Tijdens deze inspiratiesessie:
•   Geven we je eindelijk antwoord op de 100.000 eurovraag: wat moeten we nu met
     Facebook en Instagram?
•   Nemen we je mee in laatste ontwikkelingen en nieuwe functionaliteiten van Facebook en Instagram.
•   Laten we zien hoe je deze kanalen als overheidsorganisatie kunt gebruiken om bij
     te dragen aan organisatie- en communicatiedoelen.
•   Maken we concreet hoe je Facebook en Instagram als participatiekanaal kunt inzetten.
•   Word je overladen met succesvolle voorbeelden van andere overheidsorganisaties.

Wie? Wat? Waar? Hoe? Wanneer?
Deze inspiratiesessie van 1,5 uur is geschikt voor communicatieprofessionals bij (semi-)overheidsorganisaties, met basiskennis en/of -ervaring met de zakelijke inzet van Facebook en Instagram. Denk aan (online) communicatiemedewerkers, (online) communicatieadviseurs, social media adviseurs, communitymanagers of participatieadviseurs. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar om elkaar ook echt te kunnen spreken, hanteren we een maximum van 8 deelnemers per organisatie.

Hopelijk ben jij inmiddels net zo handig met livestreams en webinars. We kunnen deze inspiratiesessie dan ook volledig online verzorgen, maar uiteraard komen we ook graag naar je toe!

Interesse?
Deel dit dan als de wiedeweerga met ons via het contactformulier, of neem zelf contact op! 

Regering van CuraƧao

Inspiratiesessie: social media voor overheidsinstanties