Inspiratiesessie

LinkedIn voor overheids-organisaties

LinkedIn? Dat is toch om vacatures te delen? Of toch niet?! Als zakelijk social media platform biedt LinkedIn vandaag de dag veel meer mogelijkheden voor overheidsorganisaties. Zo draait het steeds meer om het delen van kennis én het uitdragen van je werkgeversmerk. In de newsfeed en groepen, maar tegenwoordig ook via LinkedIn Live.

Direct contact?

Vul het formulier hieronder in of neem contact op via info@buzzzle.nl

Ongetwijfeld heeft ook jouw organisatie last van de krappe arbeidsmarkt en moet je om de beste arbeidskrachten concurreren met legio andere organisaties. LinkedIn geeft je de mogelijkheid om op verschillende momenten in de ‘kandidaatreis’ zichtbaar te zijn bij potentiele werknemers en ze te betrekken bij je organisatie. En door je medewerkers als ambassadeurs in te zetten creëer je alleen maar een nog sterker werkgeversmerk. Speciaal voor jou ontwikkelde Buzzzle een speciale inspiratiesessie over LinkedIn, waarmee we je overspoelen met trends, tips en goede voorbeelden.

Wat leer ik?
Tijdens deze inspiratiesessie:
   Overspoelen we je met succesvolle voorbeelden van employer branding en
     recruitmentcampagnes van andere overheidsorganisaties.
   Nemen we je mee in laatste ontwikkelingen en nieuwe functionaliteiten van LinkedIn,
     zoals LinkedIn Live.
   Laten we zien hoe je LinkedIn als overheidsorganisatie kunt gebruiken om bij te dragen
     aan organisatie- en communicatiedoelen.
   Geven we tips om medewerkers via hun LinkedIn-profiel als ambassadeur van de
     organisatie op te laten treden.

Wie? Wat? Waar? Hoe? Wanneer?
Deze inspiratiesessie van 1,5 uur is geschikt voor communicatie- en HRM-professionals bij (semi-)overheidsorganisaties, met basiskennis en/of -ervaring met de zakelijke inzet van LinkedIn. Denk aan (online) communicatiemedewerkers, (online) communicatieadviseurs, social media adviseurs, recruiters, loopbaanadviseurs of HRM-adviseurs. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar om elkaar ook echt te kunnen spreken hanteren we een maximum van 8 deelnemers per organisatie.

Hopelijk ben jij inmiddels net zo handig met livestreams en webinars. We kunnen deze inspiratiesessie dan ook volledig online verzorgen, maar uiteraard komen we ook graag naar je toe!

Interesse?
Deel dit dan als de wiedeweerga met ons via het contactformulier! Of neem zelf contact op!

VNG | Vereniging van Nederlandse Gemeenten

LinkedIn training