Social media voor overheidsinstanties

De meest gestelde vraag aan ons: hoe zetten we als overheidsorganisatie de volgende stap op social media? Het antwoord daarop is nog niet zo makkelijk. Want dat je privé actief bent op social media, wil nog niet zeggen dat je het ook automatisch zakelijk effectief kunt inzetten. Social media is de laatste jaren echt een expertise geworden binnen het communicatievak. 

Direct contact?

Vul het formulier hieronder in of neem contact op via info@buzzzle.nl

Al sinds 2015 zetten wij social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube in voor diverse soorten overheidsorganisaties. Denk aan gemeenten, waterschappen, maar ook rijksorganisaties. We hebben dus veel ervaring en inmiddels een karrenvracht vol met succesvolle (en minder succesvolle) voorbeelden die we graag met jou willen delen. Daarom ontwikkelden we deze inspiratiesessie!

Wat leer ik?
Tijdens deze inspiratiesessie:
•   Beginnen we altijd met een leuke quiz met bijbehorende gigaprijzen!
•   Laten we je zien hoe je als overheidsorganisatie social media effectief in kunt zetten.
•   Nemen we je mee in de allerlaatste ontwikkelingen en nieuwe functionaliteiten van
     social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.
•   Gaan we in op nut (en noodzaak?) van een newsroom voor jouw organisatie.
•   Word je vooral bedolven onder de succesvolle social media voorbeelden van andere
     overheidsorganisaties! .

Wie? Wat? Waar? Hoe? Wanneer?
Deze inspiratiesessie van 2 uur is geschikt voor communicatieprofessionals bij (semi-)overheidsorganisaties, met basiskennis en/of -ervaring met de zakelijke inzet van social media. Denk aan (online) communicatiemedewerkers, (online) communicatieadviseurs, social media adviseurs, communitymanagers of participatieadviseurs. Maar ook leidinggevenden en bestuurders zijn van harte welkom! Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar om elkaar ook echt te kunnen spreken hanteren we een maximum van 12 deelnemers per organisatie.

Hopelijk ben jij inmiddels net zo handig met livestreams en webinars. We kunnen deze inspiratiesessie dan ook volledig online verzorgen, maar uiteraard komen we ook graag naar je toe!

Interesse?
Deel dit dan als de bliksem met ons via het contactformulier, of neem zelf contact op!

Regering van Curaçao

Social media voor overheidsinstanties