Van medewerker naar online ambassadeur

"Online ambassadeurs versterken de relatie met relevante publieksgroepen van de organisatie, met als doel het werkgeversmerk te versterken en de juiste medewerkers aan te trekken." Het draait hier dus niet alleen om het delen van vacatures.

Dat is waar onze training “van medewerker naar online ambassadeur” om draait. Er zijn legio voorbeelden van organisaties die beloningen uitloven aan medewerkers die nieuwe collega’s  aandragen zoals tripjes naar Bali, een nieuwe auto en enorme bonussen. Wij richten ons juist op de organisaties die medewerkers intrinsiek willen motiveren om een authentiek verhaal te vertellen.

Direct contact?

Vul het formulier hieronder in of neem contact op via info@buzzzle.nl

LinkedIn leerprogramma mockup(2)

Na deze training:

  • Weet je hoe je medewerkers intrinsiek kunt motiveren.​
  • Weet je hoe je medewerkers in staat stelt om de rol van online ambassadeur in te vullen.​
  • Weet je hoe het LinkedIn-algoritme werkt en hoe dat invloed heeft op hoe je slim LinkedIn inzet.​
  • Ken je de waarde van een compleet profiel en een sterk netwerk voor de organisatie.​
  • Weet je waar je kunt beginnen en wat verder nodig is.

Wie? Wat? Waar? Hoe? Wanneer?

Deze training is geschikt voor iedere medewerker, ieder team of iedere organisatie in de (semi-)publieke sector. We plannen een moment in en geven de online training via bijvoorbeeld Teams of Webex. Om de interactieve aard van de training te waarborgen, hanteren we een maximum aantal van 10 personen.

Deze training liever in company laten verzorgen? We komen graag op locatie! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Interesse?

Sta je ook op het punt om het netwerk van medewerkers in te zetten, maar weet je niet hoe? Neem contact met ons op zodat wij je kunnen helpen.

Referenties

Werken in Gelderland

Training: van medewerker naar online ambassadeur