Social Media Analyse

Misschien niet het meest spannende, maar wél een van de belangrijkste onderdelen van jouw social media aanpak: het verzamelen, analyseren en duiden van data. Social media plaformen bieden een schat aan data waarmee je jouw doelgroep goed in kaart kunt brengen!

Direct contact?

Vul het formulier hieronder in of neem contact op via info@buzzzle.nl

Grote kans dat je met de beste bedoelingen social media inzet voor jouw gemeente, zonder te weten of je je kostbare tijd (en dus geld) effectief besteedt. Je hebt wel een globaal idee van wat werkt op social media en wat niet, maar je wilt het graag aantonen op basis van cijfers. Je kunt daar wel wat hulp bij gebruiken, net als tips en tricks om iedere keer weer het beste uit jullie social media inzet te halen.

Speciaal hiervoor heeft Buzzzle de Social Media Analyse ontwikkeld. Een maandelijks inkijkje in de best presterende berichten, minst presterende berichten en de mate waarin inwoners betrokkenheid tonen bij je content. Maar vooral: waarom scoort dat ene bericht zo goed? En die andere juist zo slecht? Wat leren we daarvan? En hoe kunnen we dit de volgende maand net weer een stapje beter doen? 

Gemeente Noordwijk

Periodieke social media analyse

Stichting Halt

Social media analyse, ter evaluatie van de samenwerking

Gemeente Oegstgeest

Social media analyse, als eindadvies van de samenwerking