Bereik jouw kiezers op social media

Hoe bereik je als campagneleider of provinciale afdeling de kiezers in jouw provincie? Heb je speerpunten specifiek voor de grote stad, of juist voor het platteland? Met advertenties op social media zoals Facebook en Instagram kun je je boodschap tot op wijk- of buurtniveau bij de juiste doelgroep krijgen. Of misschien wil je alleen kiezers bereiken met interesse in bereikbaarheid of glas- en tuinbouw? Ook dat is mogelijk!

Direct contact?

Vul het formulier hieronder in of neem contact op via info@buzzzle.nl


Hieronder zie je een voorbeeld van campagnes die we in 2022 voor CDA Rijswijk hebben gedraaid:

Naast een sterke boodschap en professionele uitstraling, is het belangrijk de kracht van social media te benutten. Interactie en participatie staan daarbij centraal. In tegenstelling tot een poster of een radiospotje, bieden social media een uitgelezen kans om daadwerkelijk het gesprek aan te gaan met je kiezers.

Wij helpen je!

Wij ondersteunen jou als provinciale afdeling graag bij het bedenken, ontwikkelen en verspreiden van deze campagnes op social media. Met onze ervaring in politieke campagnes en politiek-bestuurlijke omgevingen, weten we wat voor je belangrijk is. In overleg met jou bepalen we het doel van de campagne, stellen we de doelgroep samen, bepalen we het budget, maken we de content en zorgen we ervoor dat de campagne wordt uitgevoerd op de juiste kanalen. Volledig ontzorgd dus!
Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen over wat wij voor jouw afdeling zouden kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Referenties

Gemeente Sliedrecht

Online enquete inclusief betaalde campagne

Stichting Pica

Social media en contentstrategie plus uitvoer en inzet betaalde campagnes.

Gemeente Oegstgeest

Social media strategie en uitvoering plus inzet betaalde campagnes