Bereik wijkbewoners op social media

Hoe bereik je inwoners in specifieke wijken van jouw gemeente? Wil je een gerichte participatiecampagne om ideëen van inwoners op te halen? Of wil je alleen inwoners in bepaalde gebieden updaten? Met advertenties op social media zoals Facebook en Instagram kun je je boodschap tot op wijk- of buurtniveau bij de juiste doelgroep krijgen. Of misschien wil je alleen inwoners bereiken in bepaalde leeftijdscategorieën of met specifieke interesses? Ook dat is mogelijk!

Direct contact?

Vul het formulier hieronder in of neem contact op via info@buzzzle.nl


Hieronder zie je een voorbeeld van campagnes die we voor de gemeente Zwijndrecht hebben gedraaid.

Wijkwens zwijndrecht

Naast een sterke boodschap en professionele uitstraling, is het belangrijk de kracht van social media te benutten. Interactie en participatie staan daarbij centraal. In plaats van met hagel schieten door een simpel Facebookbericht te plaatsen met een uitnodiging voor een inwonersbijeenkomst, bieden gerichte advertenties een uitgelezen kans om alléén de mensen te bereiken in de wijken waar jij input wil ophalen. Op deze manier zien inwoners alleen content die voor hen relevant is, waardoor je berichten in de toekomst ook weer beter gaan scoren.

Wij helpen je!

Wij ondersteunen jou als gemeente graag bij het bedenken, ontwikkelen en verspreiden van deze campagnes op social media. Met onze ervaring in gemeentelijke campagnes en bestuurlijke omgevingen, weten we wat voor je belangrijk is. In overleg met jou bepalen we het doel van de campagne, stellen we de doelgroep samen, bepalen we het budget, maken we de content en zorgen we ervoor dat de campagne wordt uitgevoerd op de juiste kanalen. Volledig ontzorgd dus!
Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Referenties

Gemeente Sliedrecht

Online enquete inclusief betaalde campagne

Gemeente Zwijndrecht

Gerichte campagnes

Gemeente Oegstgeest

Social media strategie en uitvoering plus inzet betaalde campagnes