Contentcreatie

Om aansprekende en onderscheidende content te maken, is creativiteit en kennis van geschikte tools nodig. Ook moet je weten welke contentvormen passen bij welk social media kanaal en wat daarvoor de aanbevolen afmetingen en bestandsformaten zijn. Ook heb je kennis van de doelgroep nodig om de juiste toon aan te slaan en de juiste invalshoek te kiezen. Buzzzle helpt je hierbij, of het nou gaat om een video, online campagne, infographic of bijvoorbeeld het toegankelijk maken van ingewikkelde beleidsdocumenten. Wij blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van digitale toegankelijkheid.

Direct contact?

Vul het formulier hieronder in of neem contact op via info@buzzzle.nl

Ontbreekt er structuur in de thema's waar jouw organisatie over communiceert? Heb je geen idee of de content bijdraagt aan je organisatiedoelstellingen? Een goed doordachte contentstrategie helpt je bij het bedenken, distribueren én beoordelen van je content.

Ga je liever zelf aan de slag met je contentstrategie? Bekijk dan onze tweedaagse training waarbij we je een praktische aanpak geven voor het bedenken, maken en verspreiden van content.

Stichting Halt

Social media strategie en uitvoering

Gemeente Oegstgeest

Social media strategie en uitvoering

Waterschap Drents Overijsselse Delta

Contentstrategie in co-creatie