Flexibele pool

Kampt jouw communicatieteam met onderbezetting, bijvoorbeeld vanwege ziekte, zwangerschapsverlof, of een tijdelijke piekvraag? Buzzzle helpt jouw organisatie uit de brand!  

Direct contact?

Vul het formulier hieronder in of neem contact op via info@buzzzle.nl

Onze online communicatiespecialisten op gebied van contentontwikkeling, -creatie en -distributie zijn vaak op zeer korte termijn beschikbaar. Bij jullie op kantoor, vanuit ons eigen kantoor, of (liefst) hybride: alles is mogelijk!

Naast het feit dat we natuurlijk superleuke (tijdelijke) collega’s zijn, verstaan we ons vak als geen ander. Teksten schrijven voor social media, het ontwerpen van aansprekende visuals of storytelling door middel van een slider op LinkedIn: we draaien onze hand er niet voor om. Een betaalde campagne nodig op Facebook om wijkbewoners uit te nodigen voor een informatiebijeenkomst? Voor ons geen probleem! Misschien wel het grootste voordeel: je krijgt de expertise van het hele Buzzzle-team er gratis en voor niets bij! Dus ook op gebied van bijvoorbeeld online strategie, arbeidsmarktcommunicatie en data-analyse staan we klaar om jouw organisatie te helpen.

Gemeente Sliedrecht

Online enquete inclusief betaalde campagne

Stichting Pica

Social media en contentstrategie plus uitvoer en inzet betaalde campagnes.

Gemeente Oegstgeest

Social media strategie en uitvoering plus inzet betaalde campagnes