Ontwikkelen Newsroom

Omdat steeds meer gemeenten en andere overheidsorganisaties een newsroom inrichten, formuleerde Buzzzle het basisprincipe van de newsroom: “De newsroom is de fysieke plek binnen de organisatie, waar binnen- en buitenwereld met elkaar in verbinding worden gebracht, luisteren, duiden en doen op elkaar worden afgestemd en de communicatie met en dienstverlening aan stakeholders wordt bevorderd.” 

Direct contact?

Vul het formulier hieronder in of neem contact op via info@buzzzle.nl

De newsroom is een samenwerkingsverband tussen communicatie, dienstverlening en data-analyse. Maar om de newsroom echt succesvol te laten zijn, is een andere manier van werken binnen de hele organisatie nodig. Buzzzle adviseert en helpt je organisatie bij het opstellen van een inrichtingsplan en begeleidt het gehele proces tot aan opening van de newsroom. Al gestart met een newsroom, maar levert het je organisatie onvoldoende op? Buzzzle helpt je focus aan te brengen en de newsroom het kloppend hart van je organisatie te maken!

Eind 2019 hebben we een whitepaper geschreven, waarin we beschrijven hoe je in 10 stappen een newsroom kunt opzetten die past bij de aard en omvang van jouw organisatie. Klik op de onderstaande button om hem gratis aan te vragen!

Gemeente Dordrecht

Ontwikkelen newsroom