Over ons                                                                 

Aangenaam! Wij zijn Kristel Witvliet, Rico den Boer, Renske Janssen, Anna Jelić en Jasper Bons en samen zijn wij Buzzzle communicatie en participatie! Een creatief, enthousiast en een tikkeltje eigenzinnig communicatiebureau dat zich richt op online communicatie en social media in de (semi-)publieke sector. Waar wij iedere dag vol energie ons bed voor uitkomen: overheid en samenleving dichter bij elkaar brengen door strategische inzet van online communicatie, waarbij ons hart vooral sneller gaat kloppen van de mogelijkheden van social media.

Buzzzle is eind 2017 geboren, maar al sinds 2015 werkten Kristel en Rico intensief samen aan de online communicatie en zichtbaarheid van de Gemeente Sliedrecht. En met succes. Andere gemeenten en publieke organisaties kwamen bij ons kennis opdoen en we mochten onze ervaringen delen op congressen en bijeenkomsten. Zo ontstond het idee om met Buzzzle zoveel mogelijk (semi-)publieke organisaties te helpen om alles uit de mogelijkheden van online communicatie te halen.

Inmiddels hebben we hier diverse gemeenten, waterschappen en andere (semi-)publieke organisaties succesvol bij kunnen ondersteunen. Op rijksniveau hebben we inmiddels het Openbaar Ministerie, diverse andere ministeries en organisaties (zoals Rijksvastgoedbedrijf, CBS, Rijkswaterstaat) geholpen bij het succesvol inzetten van social media.

Maak kennis met onze toppers! 

Rico den Boer

Senior Online Consultant / Managing Partner

Kristel Witvliet

Senior Online Consultant / Managing Partner

Renske Janssen

Online Communicatieadviseur

Jasper Bons

Online Communicatieadviseur
Anna

Anna Jelić

Junior Online Communicatieadviseur

Loetje

Manager Werkgeluk