Rico(2)
Rico den Boer

Senior Online Consultant / Managing Partner

"Social media zijn geen tovermiddel, maar - mits strategisch ingezet -  een ideale tool om in gesprek te blijven met je doelgroep."

Overheid en communicatie lopen als een rode draad door de carrière van Rico. Nadat hij zijn propedeuse Journalistiek behaalde, stapte hij over naar de opleiding Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na zijn studie startte hij zijn loopbaan als publieksvoorlichter bij de CDA Tweede Kamerfractie. Later was hij daar nog persoonlijk medewerker van de Kamerleden Sabine Uitslag en Mona Keijzer.

Toch bleef het communicatievak trekken, dus maakte Rico de overstap naar de GGD Zuid-Holland Zuid als communicatieadviseur en later naar gemeente Sliedrecht als bestuursvoorlichter. Daar ontstonden de eerste plannen voor een eigen bureau, samen met compagnon en toenmalig collega Kristel Witvliet.

In december 2017 was het zo ver: Buzzzle zag het levenslicht. Inmiddels is Buzzzle een bureau met in totaal 5 mensen, gevestigd in een gloednieuwe kantoorloft in Sliedrecht, daar waar het allemaal begon.