Zoë Blitterswijk

Junior Online Communicatieadviseur

"Met online communicatie bij kunnen dragen aan maatschappelijke relevantie in de publieke sector, daar word ik enthousiast van!"

Tijdens haar studie Communicatie ontdekte Zoë dat dit vakgebied het helemaal voor haar was. Gemotiveerd ging ze aan de slag om zo in het eerste jaar twee studiejaren in één af te ronden. Na haar meewerkstage bij bol.com kwam ze erachter dat de commerciële wereld niet helemaal voor haar was weggelegd. Daarom was ze voor haar afstudeerstage op zoek naar een organisatie die opereerde in de publieke sector. Na een minor over crisiscommunicatie en rampenbestrijding kwam ze terecht bij de communicatieafdeling van Politie Midden-Nederland. Hier maakte ze kennis met de maatschappelijke betrokkenheid van deze organisatie. Met haar onderzoek naar de aanpak van digitale criminaliteit kon ze impact maken op de samenleving door agenten en inwoners bewust te maken van cybercriminaliteit. Dit sprak haar enorm aan en ze wist zeker dat ze na het behalen van haar diploma verder wilde gaan in de publieke sector.

En dat kwam uit! Al tijdens haar afstuderen werd Zoë door Buzzzle gevraagd of zij deel uit wilde maken van het team. Daar hoefde ze niet lang over na te denken en zo kon ze na de zomervakantie van 2022 met haar kersverse kennis aan de slag gaan als Junior online communicatieadviseur.