Vacature
(Junior) Online Communicatieadviseur 24-32u per week 

Ben jij die creatieve, enthousiaste, leergierige (junior) communicatieadviseur met hart voor online communicatie, social media én de maatschappij? Dan maken we graag kennis met jou!

Direct contact?

Wie zijn wij?

Buzzzle is een creatief, enthousiast en een tikkeltje eigenzinnig communicatiebureau dat zich richt op online communicatie in de (semi-)publieke sector. Waar wij iedere dag vol energie ons bed voor uitkomen: overheid en samenleving dichter bij elkaar brengen door strategische inzet van online communicatie, waarbij ons hart vooral sneller gaat kloppen van de mogelijkheden van social media. Onze opdrachtgevers zijn diverse gemeenten, waterschappen, Rijksorganisaties en andere publieke organisaties.

Wie ben jij?

Jij bent vaker online dan offline, zag meteen al dat Clubhouse een hype was en hebt als levensmotto: liever een 9 dan een 6,5. Je werkt nauwkeurig, bent taalkundig sterk en komt met creatieve ideeën voor onze klanten. Je hebt een HBO-opleiding in de richting van communicatie/marketing afgerond en hebt enkele jaren relevante werkervaring opgedaan. Verder neem je jezelf en het leven niet altijd even serieus, kan je net als wij lachen om de flauwste humor en ben je het met ons eens dat werken vooral ook leuk moet zijn.

Wat ga jij doen?

Jij gaat aan de slag voor onze uiteenlopende klanten, waaronder een aantal gemeenten. Je ontwikkelt eerst vooral content, beheert social media kanalen van onze klanten, maakt data-analyses van de inzet op social media, faciliteert livestreams en als je er klaar voor bent, draai je volop mee in onze online strategietrajecten en kun je misschien wel zelfstandig workshops, trainingen of inspiratiesessies geven.

Wat bieden we jou?

Een dynamische, afwisselende en leuke baan voor 24 tot 32 uur per week. In eerste instantie voor 6 maanden vanwege vervanging van onze collega die met zwangerschapsverlof gaat, maar met de intentie om langer met elkaar door te gaan. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen.

Ben je dol op je werk, maar hou je net als wij ook van vakantie? Dat komt goed uit, want bij ons krijg je 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek. Je werkt minimaal twee derde van je uren op ons gloednieuwe kantoor in Sliedrecht, verder mag je thuiswerken als je dat prettig vindt.

Solliciteren?

We zitten vanaf nu klaar bij de mailbox om jouw motivatie en cv met enthousiasme te ontvangen. Je kunt tot en met 30 april reageren. Stuur je sollicitatie naar info@buzzzle.nl. Heb je eerst nog vragen? Stel ze dan per mail, of bel ons op 06-20434570 (Rico) of 06-51777506 (Kristel).

Tot snel!