Vacature
Junior (online) Communicatieadviseur 24-36u per week 

Ben jij die creatieve, enthousiaste, leergierige (junior) online communicatieadviseur met hart voor online communicatie, social media én de maatschappij? Dan maken we graag kennis met jou!

Buzzle 4715 min

Direct contact?

Wie zijn wij?

Buzzzle is hét communicatie- en participatiebureau voor de publieke sector. Waar wij iedere dag vol energie ons bed voor uitkomen: overheid en samenleving dichter bij elkaar brengen door strategische inzet van online communicatie, waarbij ons hart vooral sneller gaat kloppen van de mogelijkheden van social media. Onze opdrachtgevers zijn diverse gemeenten, waterschappen, Rijksorganisaties en andere (semi-)publieke organisaties.

Wie ben jij?

Jij bent vaker online dan offline, hebt Facebook en Instagram al lang en breed uitgespeeld en gaat net als wij iedere dag voor minimaal een 9,5. Je werkt nauwkeurig, bent taalkundig sterk (of ben je zelfs een taalpurist!) en komt met creatieve ideeën voor onze klanten. Je hebt een HBO-opleiding in de richting van communicatie/marketing afgerond en hebt liefst al enkele jaren relevante werkervaring opgedaan. Verder neem je jezelf en het leven niet altijd even serieus, kan je net als wij lachen om de flauwste humor en ben je het met ons eens dat werken vooral ook leuk moet zijn.

Wat ga jij doen?

Jij gaat aan de slag voor onze uiteenlopende klanten. Dat kan een gemeente zijn, maar ook een Rijksorganisatie, bibliotheek of woningcorporatie. Wat ze gemeenschappelijk hebben, is dat ze niet als doel hebben om winst te maken. Ze zijn er voor ons allemaal, en dat maakt het werk voor onze klanten fundamenteel anders dan voor een commerciële organisatie.

Dit doe jij zoal op een dag:

  • Je gaat in gesprek met de klant om samen tot de beste online communicatieaanpak te komen.
  • Je ontwikkelt content voor websites, social media en andere (online) communicatiekanalen.
  • Je maakt data-analyses van de inzet op social media en kunt op basis van die data-advies uitbrengen aan de klant.
  • Je bedenkt en ontwikkelt aansprekende content voor de (online) kanalen van Buzzzle.
  • Als je er klaar voor bent, lever je ook een bijdrage aan strategietrajecten.
  • Als je dat wilt, kun je ook zelfstandig of samen met collega’s workshops, trainingen of inspiratiesessies geven.

Je bepaalt het tempo van jouw ontwikkeling en waar jij je eventueel op wilt specialiseren. Wij helpen je daarbij!

Wat bieden we jou?

Een dynamische, afwisselende en leuke baan voor 24 tot 36 uur per week. In eerste instantie tot en met 31 december 2024, maar met de intentie om langer met elkaar door te gaan. Je krijgt bij ons volop de kans om jezelf te ontwikkelen.

Zei je geld? Dat krijg je zeker, afhankelijk van opleiding en ervaring is dat minimaal 2.400 euro bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

Ben je dol op je werk, maar hou je net als wij ook van vakantie? Dat komt goed uit, want bij ons krijg je 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek.
Je werkt voor minimaal 50% op ons gloednieuwe, superhippe en moderne kantoor in Sliedrecht, verder mag je thuiswerken als je dat prettig vindt. Je ontvangt een maandelijkse Bring Your Own Device-vergoeding voor gebruik van telefoon en laptop. Heb je geen laptop, geen probleem. Dan krijg jij van ons een Macbook in bruikleen. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van trainingen, cursussen of anderszins.

Ook houden we van een borrel op z’n tijd, en hebben we ieder jaar ons inmiddels befaamde Buzzzle-etentje (met partners!).

Solliciteren?

We zitten vanaf nu klaar bij de mailbox om jouw motivatie en cv met enthousiasme te ontvangen. Je kunt tot en met vrijdag 19 april reageren. Heb je eerst nog vragen? Stel ze dan per mail, of bel ons op 06-20434570 (Rico) of 06-51777506 (Kristel).

Tot snel!