Vacature
Stage Social Media en communicatie(32-40 uur per week)

Ben jij die creatieve, enthousiaste, leergierige stagiaire met hart voor online communicatie, social media én de maatschappij? Dan maken we graag kennis met jou!

Direct contact?

Wie zijn wij?

Buzzzle is hét social media bureau publieke sector. Waar wij iedere dag vol energie ons bed voor uitkomen: overheid en samenleving dichter bij elkaar brengen door strategische inzet van online communicatie, waarbij ons hart vooral sneller gaat kloppen van de mogelijkheden van social media. Onze opdrachtgevers zijn diverse gemeenten, waterschappen, Rijksorganisaties en andere publieke organisaties.

Wie ben jij?

Jij bent vaker online dan offline, blijft graag op de hoogte van de trends in het medialandschap en hebt als levensmotto: liever een 9 dan een 6,5. Je werkt nauwkeurig, bent taalkundig sterk en komt met creatieve ideeën voor onze klanten. Je volgt een HBO-opleiding in de richting van communicatie en zit in het 3e of 4e jaar. Verder neem je jezelf en het leven niet altijd even serieus, kan je net als wij lachen om de flauwste humor en ben je het met ons eens dat werken vooral ook leuk moet zijn.

Wat ga jij doen?

We nemen je mee in de opdrachten voor onze uiteenlopende klanten, waaronder een aantal gemeenten. Je helpt mee in het ontwikkelen van content, het beheren van social media kanalen van onze klanten, maakt data-analyses van de inzet op social media en levert ook een bijdrage aan workshops, trainingen of inspiratiesessies.

Wat bieden we jou?

Een dynamische, afwisselende en leuke stage voor ongeveer 32 uur per week. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen, en krijgt een goed beeld van hoe het is om te werken bij een social media bureau. Je werkt minimaal twee derde van je uren op ons kantoor in Sliedrecht, verder mag je thuiswerken als je dat prettig vindt. Ook krijg je een stagevergoeding van €350,00 per maand. Zijn we aan het einde van je stage zó blij met je, dat we je niet meer kwijt willen? Dan bieden we je een contract aan.

Solliciteren?

We zitten vanaf nu klaar bij de mailbox om jouw motivatie en cv met enthousiasme te ontvangen. De stage start in februari, dus wees er snel bij! Stuur je sollicitatie naar info@buzzzle.nl. Heb je eerst nog vragen? Stel ze dan per mail, of bel ons op 06-20434570 (Rico) of 06-51777506 (Kristel).

Tot snel!